Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı giriş ücreti

Hanımlara hususi olarak servis ve hizmet veren Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı giriş ücreti 2020 yaz sezonu için belirlendi.
Hanım hanıma deniz ve plajın tadını çıkarmak isteyen herkes için Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı yaz sezonu boyunca 2020 giriş ücretini daha net olarak belirtmedi. Genelde  Haziran ayının ortasından itibaren ve sadece bayanlara hizmet veren işletme, müşterilerin birçok ihtiyacını her yıl gibi karşılamayı hedefliyor.
9 yaş ve üstü erkek çocukları plaja kesinlikle giremez ve 10 yaş üstü kız çocuklarından da kesinlikle tam ücretin alındığı Sarıyer Altınkum Bayanlar Plajı’na gitmek isteyenler tüm kadınlar, plajservisi.com organizasyon firmasının düzenlediği turlardan yararlanarak bu plaja gidebiliyor.
Tura katılmasını istediğiniz çocuklarınızın altınkum plajından yararlanabilmesi için herkesin yanlarında kimlik getirip, istendiğinde de çocuğun kimliğini göstermesi gerekiyor.
Plaj içerisinde dışarıdan veya evden yiyecekler içecekler getirmeniz yasak değildir. Herkes dilediği yemeği plajın içerisine sokabilir.

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı Giriş Ücreti 2020

Plaj girişi: 7,8,9 yaş çocuk belli değil
10 yaş üstü kız çocuklar dahil kişi başı: belli değil
4 kişilik masa-sandalye ücreti: belli değil
1 adet şezlong ve şemsiye ücreti: belli değil

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı tur ücretleri

Tur firmalarının gidiş-dönüş, plaj girişi, masa ve sandalye kullanımını kapsayan fiyatları Anadolu Yakası’ndan belli değilAvrupa Yakası’ndan ise belli değil olarak belirlendi

Sarıyer Altınkum Kadınlar Plajı’nın Merak Edilen Özellikleri

Giriş (sadece bayan)Gözetleme kulesiOtopark
DuşCankurtaranMasa – sandalye
TuvaletBot sandalXEvcil hayvanX
Yeme – içmeBayrak uyarısıKantin
Soyunma kabiniŞemsiyeŞezlong
Engelli erişimiSağlık Memuru Mescit ✔

Plaj Servisi Tur Organizasyonları İletişim Bilgileri



Sarıyer Kadınlar Plajı Nasıl Gidilir?

Sarıyer Plajının yakında bulunan toplu taşıma araçlarıyla veya şehir hatlarının sağladığı vapurlar ile veya özel araçla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.